gcsoccershop_v.png

Tot vorig seizoen “trainde” de U5 elke donderdagavond van 18u – 19u in de sporthal in de zogenaamde “voetbalspeeltuin”.  Dit seizoen willen we echter opnieuw proberen om ook met deze jonge spelers buiten te trainen en wel op donderdagavond van 18u15 tot 19u30.

Hoogstwaarschijnlijk zullen we deze groep op donderdagavond laten aansluiten bij de U6 zodat zij als één groep, maar onder begeleiding van minimum 2 trainers, samen zullen trainen.

Wanneer uw zoontje of dochtertje, ook volgens de trainer(s), klaar zou zijn om 2 avonden per week mee te trainen dan kan dit mits verhoging van het lidgeld tot het inschrijvingsgeld van de U6, met name 150 euro (dit komt neer op een “bijstorting” van 50 euro).  Hiervoor krijgt hij/zij dan een extra training (op dinsdagavond van 18u15 tot 19u30), de mogelijkheid om deel te nemen aan de wedstrijdjes op zaterdag (uur nog te bepalen) én een wedstrijduitrusting (die dan bij Errea gepast en besteld dient te worden).  Het akkoord van de trainer, coördinator en bestuur is hiervoor nodig zodat we ook weten wie wedstrijden speelt en wie we voor wat moeten verwittigen.

Spelertjes die slechts 1x per week komen trainen (en die 100 euro lidgeld betalen) kunnen dus ENKEL op donderdag meetrainen en dit om praktische en organisatorische redenen.

Bij afwezigheid (op training en op wedstrijd) dient u steeds de trainer te verwittigen: deze kan zijn training hier dan indien nodig aan aanpassen.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking en welkom bij onze club!

 

 

Nieuwsberichten

BS Dames 2017/2018

De dames van BS Sport voetballen ook volgend seizoen met twee ploegen. BS Dames B voetbalt in 3de provinciale en BS Dames A maakt de sprong naar 2de provinciale!

Inschrijving 2017-2018

Vanaf nu kunnen jullie inschrijven voor het seizoen 2017-2018.

Meer info

Nieuwe trainers zijn nog steeds welkom

Onze club zoekt nog enkele trainers, al doet het ons plezier om te kunnen aankondigen dat voor alle ploegen voorlopig een oplossing werd gevonden zodat we het seizoen kunnen "aftrappen".

Meer lezen...

Provinciale label

JVHG kreeg het bericht dat er 2 sterren werden behaald bij de audit. Dit betekent dat ook in het nieuwe voetbalseizoen provinciaal voetbal kan aangeboden worden.

Meer lezen...

© Copyright JVGH

JVGH is een samenwerking tussen de jeugdploegen van BS Sport, Herk FC en SC Donk

Go to top